Hýbeme se hezky česky

 

Naše škola, resp. školní sportovní klub Gymnázia J. B. Ivančice, se v letošním roce zapojila do soutěže společnosti Penny Market s.r.o. pořádanou ve spolupráci s partnery Českou obcí sokolskou a Asociací školních sportovních klubů.  Soutěž probíhala na území celé České republiky v termínu od 28. 4. 2022 do 27. 9. 2022. Sportovní kluby a týmy jednotlivých regionů se mezi sebou utkaly o vaše hlasy. Cílem projektu je podpora sportovních klubů a týmů.

V červnu jsme se po online hlasování pohybem probojovali do finále mezi tři nejlepší týmy regionu a postoupili do další fáze soutěže, hlasování v prodejnách PENNY, které probíhalo během letošního září. Po sečtení hlasů jsme skončili na 2. místě a získali tak výhru: 5 000 Kč na nákup sportovních pomůcek a velký balíček produktů zdravé výživy o zhruba stejné hodnotě.

Chtěli bychom tímto poděkovat všem našim žákům, jejich rodičům a dalším příznivcům, kteří hlasovali pro náš školní sportovní klub. Především díky nim jsme získali několik kusů nového sportovního vybavení pro výuku TV všech žáků naší školy. Bohatý balíček ovoce a produktů zdravé výživy jsme beze zbytku využili při sportovních vánočních turnajích žáků naší školy k občerstvení a doplnění energie.

Děkujeme a doufáme, že si i nadále zachováme vaši přízeň.

Veronika Moučková